ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη – Υποψήφιος Πανελλαδικών: «Εγώ για πλάκα και για την εμπειρία πήγα να γράψω – Δεν θέλω να περάσω»

«Ντάξει, εύκολα ήταν, έγραψα τα μισά θέματα, κάτι ήξερα, τα αλλά μισά… δεν τα έγραψα»

Θεσσαλονίκη – Υποψήφιος Πανελλαδικών: «Εγώ για πλάκα και για την εμπειρία πήγα να γράψω – Δεν θέλω να περάσω»

Σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου είχαν «πρεμιέρα» οι Πανελλήνιες εξετάσεις στα ΕΠΑΛ και ένας μαθητής έδωσε ρεσιτάλ στην κάμερα της ΕΡΤ!

Χαλαρός ο νεαρός Θεσσαλονικιός, ήταν ο πρώτος που βγήκε από τις εξετάσεις στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς και δήλωσε ότι πήγε να γράψει πιο πολύ για πλάκα και για την… εμπειρία!

«Ντάξει, εύκολα ήταν, έγραψα τα μισά θέματα, κάτι ήξερα, τα αλλά μισά… δεν τα έγραψα. Το Σάββατο θα πάω για δουλειά, δεν θα δώσω μάθημα, αλλά θα δώσω μετά , τα μαθήματα ειδικότητας. Δεν θέλω να περάσω, απλά για την εμπειρία, ήταν ωραία εμπειρία» είπε ο νεαρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.