ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νέες εικόνες από το σπίτι της 77χρονης – «Πήγε να πιει νερό και υποχώρησε το πάτωμα»

Η κηδεία της άτυχης Αλεξάνδρας έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νέες εικόνες από το σπίτι της 77χρονης – «Πήγε να πιει νερό και υποχώρησε το πάτωμα»

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τραγικό περιστατικό με θύμα μια 77χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο , η οποία έχασε την ζωή της όταν υποχώρησε το πάτωμα στο σπίτι που ζούσε και καταπλακώθηκε από μπάζα.

Όλοι στο χωριό στον Ορνέ του Ρεθύμνου έχουν βυθιστεί στο πένθος, ενώ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη τους Αλεξάνδρα η οποία έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη του Ορνέ κ. Νίκο Φωτάκη τα παιδιά της άτυχης 77χρονης βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και «δεν θέλουν να ξαναπατήσουν στο χωριό. Δε νομίζω μετά την κηδεία να ξαναέρθουν ποτέ εδώ, στον Ορνέ».

«Έλειπε για τη βάφτιση του εγγονιού της»

Η 77χρονη είχε λείψει από το σπίτι για μερικές ημέρες για να πάει στο χωριό Γαλιά της Μεσσαράς Ηρακλείου όπου η μία κόρη της άτυχης γυναίκας βάφτισε το παιδί της και εγγόνι της θανούσας.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει ο κοινοτάρχης του Ορνέ Ρεθύμνου κ. Νίκος Φωτάκης «η γυναίκα πήγαινε στο κουζινάκι που είχε στο σπίτι να πιει ένα ποτήρι νερό και υποχώρησε το πάτωμα. Το Σαββατοκύριακο (ή Σάββατο ή Κυριακή) θα έφευγε να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου ζει με τον γαμπρό και την κόρη της τα τελευταία 5-6 χρόνια που έμεινε χήρα».

«H άτυχη Αλεξάνδρα έλειπε για μερικές μέρες από το χωριό. Ήταν στο χωριό του γαμπρού της, στη Γαλιά της Μεσσαράς, όπου βάφτισε το εγγονάκι της και μόλις είχε γυρίσει, 2-3 μέρες έμεινε στη Γαλιά. Γύρισε να μαζέψει τα πράγματα της για να φύγουν για Αθήνα με την κόρη, τον γαμπρό της και το εγγονάκι της».

Σημειώνεται ότι η κηδεία της άτυχης Αλεξάνδρας έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας στον Ορνέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.