ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με το καλό» να έρθει το πριγκιπόπουλο!

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός ένας 14χρονος – Τον εντόπισε στο κρεβάτι ο πατέρας του

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός ένας 14χρονος – Τον εντόπισε στο κρεβάτι ο πατέρας του

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του χωριού Πράσινο στον Πύργο, από τον θάνατο ενός 14χρονου αγοριού, ο οποίος εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στο κρεβάτι του.

Ο 14χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτος που τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του ήταν ο πατέρας του.

Ακολούθως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.