ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρανς και υιοθεσία παιδιών: Μας εκφράζει σε κάτι αυτή η Δύση πλέον;

Γιατί να υπερασπιστούμε τον... δυτικό τρόπο ζωής;

Τρανς και υιοθεσία παιδιών: Μας εκφράζει σε κάτι αυτή η Δύση πλέον;

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχουμε έναν πόλεμο μεταξύ Δύσης και Ανατολής. Αυτό αντικατοπτρίζει η ουκρανική σύγκρουση.

Μίας Ανατολής η οποία εκφράζεται από την Ρωσία και μίας Δύσης που εκφράζεται από τις σημερινές ΗΠΑ.

Το ερώτημα είναι, μας εκφράζει η σημερινή Δύση; Μία Δύση ως επί το πλείσοτν άθεη, χωρίς αρχές, αξίες και παραδόσεις, που επιδιώκει να περάσει οτιδήποτε μη φυσιολογικό, όχι μόνο ως φυσιολογικό αλλά και σαν νομοτέλεια.

Δηλαδή έτσι πρέπει να γίνεται.

Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που ακολουθεί που δείχνει ένα μωρό στην αγκαλιά ενός τρανς ατόμου.

Το μωρό είναι τρομοκρατημένο, διότι εκ φύσεως κατανοεί ότι δεν βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς του ή τουλάχιστον μίας γυναίκας που θα αναλάβει τον ρόλο αυτό η και ενός στοργικού πατέρα.

Κατανοεί ότι το άτομο που το αγκαλιάζει έχει κάτι τόσο «διαφορετικό» που καταλήγει στο τέλος να μην είναι ΣΥΜΒΑΤΟ.

https://twitter.com/LiZoPoN/status/1575425791369904128?s=20&t=IIjNrCzPliQkWyxiAhy-nQ

Nα θυμίσουμε και την trash ελληνική τηλεόραση στα καλύτερά της: Τι έλειπε από την μέση ελληνική οικογένεια σήμερα;

Κατά τους υπεύθυνους της εκπομπής GNTM του Star τους λείπουν τα τρανσέξουαλ «μοντέλα» που δεν έχουν κάνει ακόμα «φυλλομετάβαση» και τα «καλαμπαλίκια» τους, που έλεγαν και οι παλαιότεροι, φουσκώνουν μέσα από τα ολόσωμα σέξι -που λέει ο λόγος- μαγιό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Αυτή η Δύση δεν μας εκφράζει. Γιατί όλες οι αξίες έχουν «δύσει» και χωρίς αξίες, η ζωή δεν έχει κανένα νόημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.