Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Καλαμάτας: Συγκρούστηκαν ΙΧ – Στο νοσοκομείο 60χρονη

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα

Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Καλαμάτας: Συγκρούστηκαν ΙΧ – Στο νοσοκομείο 60χρονη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εθνική οδό Αθηνών – Καλαμάτας, στο ύψος των Χράνων Μεσσηνίας, όπου συγκρούστηκαν δύο ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 60χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο συνέβη στις 9.35 το πρωί στο 202ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Καλαμάτας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 60χρονη, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε 30χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η 60χρονη, η οποία απεγκλωβίστηκε με χρήση διασωστικής σειράς από τους πυροσβέστες. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.