ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βέροια: Συμφοιτητές της 21χρονης άφησαν λουλούδια και άναψαν κεριά στο σημείο του δυστυχήματος (φωτο) 

Ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 64χρονος οδηγός

Βέροια: Συμφοιτητές της 21χρονης άφησαν λουλούδια και άναψαν κεριά στο σημείο του δυστυχήματος (φωτο) 

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στην Βέροια καθώς παρασύρθηκαν από ΙΧ σε στάση που περίμεναν το λεωφορείο.

Συμφοιτητές της 21χρονης που σπούδαζε Νοσηλευτική, η οποία παρασύρθηκε μαζί με την 68χρονη που στεκόταν δίπλα της στη στάση λεωφορείου, άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος στην Πατρίδα Ημαθίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως περιγράφει η γειτόνισσα της 68χρονης που έχασε τη ζωή της, όταν το λευκό ΙΧ έπεσε πάνω στη μεταλλική στάση, η 68χρονη εκσφενδονίστηκε από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Στο μεταξύ, ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 64χρονος οδηγός μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση του δυστυχήματος, καθώς και ο πλήρης ιατρικός του έλεγχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τετάρτη (3/4) θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για την 68χρονη στην τοπική κοινότητα Πατρίδας και για την 21χρονη φοιτήτρια Νοσηλευτικής, στον τόπο καταγωγής της, στην Αλβανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.