ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χανιά: Άνδρας παραλίγο να πνιγεί στα Φαλάσαρνα – Δείτε βίντεο από τη διάσωση

«Ήταν λιπόθυμος για περίπου 10 λεπτά»

Χανιά: Άνδρας παραλίγο να πνιγεί στα Φαλάσαρνα – Δείτε βίντεο από τη διάσωση

Παραλίγο τραγωδία να σημειωθεί στα Χανιά καθώς ένας άνδρας έχασε τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα και κινδύνεψε να πνιγεί.

Τον λιπόθυμο άνδρα εντόπισαν άλλοι κολυμβητές σε παραλία στα Φαλάσαρνα Χανίων οι οποίοι κάλεσαν σε βοήθεια με τον ναυαγοσώστη να σπεύδει να τον ανασύρει στη στεριά. «Ήταν λιπόθυμος για περίπου 10 λεπτά. Ο ναυαγοσώστης τού έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Είχε καταπιεί πολύ νερό και καλέσαμε το ασθενοφόρο» λέει αυτόπτης μάρτυρας στο zarpanews.gr.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου και από εκεί αναμενόταν να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

«Ευτυχώς, για καλή του τύχη οι ”γουρούνες” που κινούνται στην παραλία βοήθησαν τη γιατρό να φτάσει έγκαιρα προς το σημείο που βρισκόταν ο άνδρας», σημειώνει.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ομάδα εθελοντών με ναυαγοσώστη να μεταφέρουν τον άνδρα πάνω σε φορείο, με ομπρέλα προς τον δρόμο όπου περίμενε το ασθενοφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν δημιουργήσει μεγάλο κυματισμό και έχει υψωθεί κόκκινη σημαία. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας αγνόησε τη σήμανση και μπήκε στη θάλασσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.