
Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 37χρονος καθηγητής μουσικής στα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης μαθήτριάς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα αντιμετωπίζοντας κατηγορία για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών. Μετά την απολογία του, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.
Ο 37χρονος είχε συλληφθεί στις 8 Απριλίου και οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, με τη διαδικασία να πραγματοποιείται σήμερα.
Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία της 14χρονης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε στους γονείς της όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ιδιωτικών μαθημάτων με τον καθηγητή. Με τη στήριξη της οικογένειάς της, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία παρουσία ψυχολόγου.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κ. Νικολάου, οι αρχές αναμένεται να κινηθούν για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου, εφόσον το επιτρέψει η δικαστική απόφαση, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν και άλλες παρόμοιες καταγγελίες σε βάρος του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.