ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χίος: Ζωντανά στο Λας Βέγκας φέτος ο ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο

Ο ρουκετοπόλεμος της Χίου θα μεταδοθεί στην αρένα μουσικής και ψυχαγωγίας MSG Sphere

Χίος: Ζωντανά στο Λας Βέγκας φέτος ο ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο

Μεγάλο Σαββάτο και παρά τα όσα συμβαίνουν κάθε χρόνο σχετικά με τη νομιμότητα ή μη του εθίμου και στο Βροντάδο της Χίου όλα είναι έτοιμα για τον «απόλυτο άρχοντα» των εθίμων του Πάσχα στο νησί, τον Ρουκετοπόλεμο.

Ένα έθιμο που και φέτος αποδείχθηκε πραγματικός μαγνήτης επισκεπτών από πολλά μέρη της Ελλάδας και την Τουρκία. Ιδιαίτερα φέτος ας σημειωθεί ότι το έθιμο θα κινηματογραφηθεί σε πραγματικό χρόνο και θα μεταδοθεί απευθείας στη μεγαλύτερη σφαίρα θεάματος στον κόσμο, στο Λας Βέγκας, τη γνωστή MSG Sphere.

Η εταιρεία παραγωγής έχει στείλει στη Χίο περισσότερα από 80 άτομα προκειμένου να πραγματοποιήσουν την παραγωγή γύρω από τις ενορίες της Παναγίας Ερυθιανής και του Αγίου Μάρκου και να δημιουργήσει ένα επεισόδιο σε virtual realiτy που θα προβληθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σε μια αρένα χωρητικότητας 17.500 θεατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.