ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Καταλονία: Επιβάλει νέα περιοριστικά μέτρα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων

Καταλονία: Επιβάλει νέα περιοριστικά μέτρα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων

Η Καταλονία γνωστοποίησε ότι αναμένεται να λάβει νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, όπως περιορισμούς στη νυχτερινή ζωή, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων.

«Πρέπει να κλείσουμε τη νυχτερινή ζωή που δεν λαμβάνει χώρα σε ανοιχτούς χώρους και επίσης να επιβάλουμε περιορισμούς σε υπαίθριες δραστηριότητες που προσελκύουν πολλούς ανθρώπους» δήλωσε η εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης Πατρίσια Πλάγια.

Υπενθυμίζεται πως η Βρετανία αποτέλεσε βασικό πεδίο διάδοσης της μετάλλαξης Δέλτα στην Ευρώπη με αποτέλεσμα η χώρα να μην άρει όλους τους περιορισμούς όπως είχε προγραμματιστεί στις 19 Ιουνίου αλλά μέσα στον Ιούλιο, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Στο μεταξύ, το Χονγκ Κονγκ, η Γερμανία και η Ταϊβάν έχουν επιβάλει νέους ταξιδιωτικούς περιορισμούς από και προς χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία και το Ισραήλ όπου εντοπίζεται μεγάλη διασπορά της μετάλλαξης.

Ακόμη, στις αρχές Ιουλίου, η Πορτογαλία άρχισε επίσης να αντιμετωπίζει αύξηση στα κρούσματα λόγω της μετάλλαξης. Τα μέτρα στην προκειμένη περίπτωση ήταν πιο δραστικά. Η κυβέρνηση αποφάσισε να επαναφέρει το μέτρο της νυχτερινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε 45 κοινότητες, μεταξύ αυτών και στη Λισαβόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.