ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Στρατιώτης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν την παρέλαση! (βίντεο)

Γαλλία: Στρατιώτης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν την παρέλαση! (βίντεο)

Ένας νεαρός Γάλλος στρατιώτης είχε την φαεινή ιδέα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, λίγο πριν ξεκινήσει η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στα Ηλύσια Πεδία για την επέτειο της άλωσης της Βαστίλης.

Το βίντεο με τον στρατιώτη να γονατίζει στο Σανς Ελιζέ κάνει ήδη θραύση στα social media με τον γαλλικό Τύπο να επισημαίνει πως, για πρώτη φορά, την 14η Ιουλίου, συμβαίνει κάτι ανάλογο.

Όταν ο νεαρός στρατιώτης ακούει το «ναι» από την αγαπημένη, της φοράει το μονόπετρο, σηκώνεται όρθιος, βγάζει τη μαύρη μάσκα για την φιλήσει ως επιστέγασμα της επισημοποίησης της σχέσης τους.

Εφόσον η πρόταση γάμου έγινε δημοσίως και μάλιστα την ημέρα εθνικής γιορτής της Γαλλίας, οι παριστάμενοι- οι περισσότεροι ήταν στρατιώτες- άρχισαν να χειροκροτούν το ζευγάρι που απολάμβανε ένα τρυφερό φιλί.

«Ήταν μία πρόταση γάμου που θα μείνει αξέχαστη» σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Η πρόταση γάμου έγινε σε απόσταση αναπνοής από την Αψίδα του Θριάμβου, λίγο πριν την καθιερωμένη παρέλαση της 14ης Ιουλίου.

«Τα Συγχαρητήριά μας», ευχήθηκε στο ζευγάρι ο γαλλικός στρατός στο λογαριασμό του στο Twitter. «Ανεπάντεχη πρόταση γάμου στο Σανς Ελιζέ την 14η Ιουλίου πριν την παρέλαση; Όλα είναι πιθανά με τους στρατιώτες μας την ημέρα της Εθνικής μας Γιορτής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.