ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παρίσι: Επεισόδια με χημικά σε διαδήλωση κατά των υγειονομικών μέτρων που εξήγγειλε ο E.Μακρόν (βίντεο)

Παρίσι: Επεισόδια με χημικά σε διαδήλωση κατά των υγειονομικών μέτρων που εξήγγειλε ο E.Μακρόν (βίντεο)

Η διαδήλωση έρχεται μετά το διάγγεολμα Μακρόν όπου ανακοίνωσε αυστηρότερους περιορισμούς στη χώρα κυρίως για τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο Παρίσι όταν η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να διαλύσει μη εξουσιοδοτημένη συγκέντρωση ενάντια στα πρόσφατα υγειονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν.

Ένα σύντομο βίντεο δείχνει τα δακρυγόνα να πέφτουν στους διαδηλωτές οι οποίοι προσπαθούν να καλυφθούν.

https://twitter.com/sputnik_fr/status/1415296460086730753

Τη Δευτέρα, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για εργαζόμενους που έρχονται σε επαφή με ευπαθείς ομάδες, δηλαδή υγειονομικοί και εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας και γηροκομεία.

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε την αυστηρότερη εφαρμογή ορισμένων μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης του πιστοποιητικού υγείας σε πολιτιστικούς και ψυχαγωγικούς χώρους.

Από τις αρχές Αυγούστου, το πιστοποιητικό θα ισχύει επίσης για καφετέριες, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και ορισμένες μετακινήσεις με τρένα και αεροπλάνα, όπως είπε ο Μακρόν.

Πάντως, οι εξαγγελίες Μακρόν έφεραν νέο ενδιαφέρον για εμβολιασμούς στη χώρα καθώς μέσα σε λίγες ώρες σχεδόν 1 εκατομμύριο πολίτες έκλεισαν ραντεβού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.