ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποια ήταν η Hello Kitty: H 22χρονη βασίλισσα των ναρκωτικων και αδίστακτη εγκληματίας της Βραζιλίας (φώτο)

Ποια ήταν η Hello Kitty: H 22χρονη βασίλισσα των ναρκωτικων και αδίστακτη εγκληματίας της Βραζιλίας (φώτο)

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, η Ραγιάνι Νάζαρεθ Καρντόζο ντα Σιλβέιρα γνωστή και ως “Hello Kitty” ήταν μια από τους πλέον καταζητούμενους εμπόρους ναρκωτικών στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η νεαρή γυναίκα πέθανε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης κατά τη διάρκεια της οποίας πέθανε και ο επικεφαλής της μαφίας των ναρκωτικών στη φαβέλα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Την Παρασκευή, η 20χρονη πέθανε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, στη φαβέλα Κομπλέξο ντο Σαλγκουέιρο.

Ο Αλεσάντρο Λουίζ Βιέρα Μούρα, γνωστός και ως Βίντε Άνιος, θεωρούταν ο αρχηγός της μαφίας ναρκωτικών στην περιοχή και επίσης σκοτώθηκε στην αστυνομική επιχείρηση.

Οι δυο τους ήταν μέλη της παντοδύναμης Κομάντο Βερμέλιο, μιας από τις μεγαλύτερες οργανώσεις λαθρεμπόρων ναρκωτικών της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τη στρατιωτική αστυνομία, η αστυνομική επιδρομή πραγματοποιήθηκε έπειτα από κλήση που ανέφερε ότι μια οικογένεια είχε απαχθεί από τη μαφία.

“Μόλις φτάσαμε στην κοινότητα, άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους εμπόρους ναρκωτικών” διευκρίνισε η στρατιωτική αστυνομία, σε σύντομη ανακοίνωσή της για την επιχείρηση.

Οι δύο έμποροι ναρκωτικών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί απλά ανακοίνωσαν τον θάνατό τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα είχε γεννηθεί το 1999 και πέρασε από τα θρησκευτικά τραγούδια στην εκκλησία να πουλάει ναρκωτικά.

Το 2018 είχε ταυτοποιηθεί από την αστυνομία ως η ύποπτος για κάποιες ληστείες στην περιοχή.

Η νεαρή γυναίκα τότε ήταν συνοδηγός στη μηχανή που οδηγούσε ο φίλος της, που πέθανε το 2019.

Ήταν κι αυτός μέλος της σωματοφυλακής του λαθρεμπορίου ναρκωτικών στην περιοχή και συμμετείχε σε ένοπλες συγκρούσεις με αντίπαλες συμμορίες.

Η νεαρή κοπέλα λάτρευε τον χορό και διαρκώς άλλαζε τα μαλλιά της σε μια προσπάθεια να μην αναγνωριστεί.

Η αστυνομία περιέγραψε την Hello Kitty ως μία από τις πιο επικίνδυνες κακοποιούς, ενώ ερευνούσε εις βάρος της και διάφορες κατηγορίες για ανθρωποκτονίες.

Στα social media υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της Νάζαρεθ να ποζάρει κραδαίνοντας διάφορα όπλα μεγάλου διαμετρήματος και οπλοπολυβόλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.