ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκάλυψη της Μ.Σουβάρι: «Από τα 12 έως τα 20 ήμουν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης»

Αποκάλυψη της Μ.Σουβάρι: «Από τα 12 έως τα 20 ήμουν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης»

Σε αποκαλύψεις για την ζωή της η γνωστή ηθοποιός Μίνα Σουβάρι, λέγοντας πως από τα 12 έως τα 20 ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Αυτό εξομολογήθηκε ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία American Beauty, καθώς και με τη συμμετοχή της στο διάσημο American Pie σε συνέντευξη που έδωσε στο People στα πλαίσια της προώθησης των απομνημονευμάτων της, με τίτλο The Great Peace.

Σύμφωνα με την ίδια, οι τρεις άνδρες, που πέρασαν από τη ζωή της εκείνη την περίοδο, είχαν κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της, δημιουργώντας της μακροπρόθεσμα πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως ανέφερε στα 13 της βιάστηκε από τον κολλητό φίλο του αδερφού της. «Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα» είπε για την οδυνηρή εμπειρία.

«Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε. Ποτέ δεν κατάφεραν να εκφραστώ σεξουαλικά με υγιές τρόπο. Η επιλογή μου είχε χαθεί» δήλωσε.

Έπειτα, στα 15 της μπήκε σε μία σεξουαλική σχέση με τον τότε μάνατζέρ της, χωρίς καν να το θέλει, ενώ στη συνέχεια σειρά πήρε ο «Τάιλερ», ο τρίτος και τελευταίος άνθρωπος, που την μεταχειρίστηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Καταλυτικό ρόλο για να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση έπαιξε ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο American Beauty.

«Μέχρι τότε, κάθε γύρισμα που έκανα, κάθε συνέντευξη που έδινα, ήταν απλά άλλος ένας ρόλος. Προσποιούμουν ότι είμαι καλά. Και τότε ήρθε εκείνη η ταινία και ξαφνικά ένιωσα ότι έχω την ευκαιρία να εκφραστώ σαν άνθρωπος, να βρω τον εαυτό μου. Ήρθε σε μία φάση, που το χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.