ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Η κυβέρνηση του τραπεζίτη Ντράγκι θα επιβάλλει «πράσινο πάσο» για επιβίβαση σε πλοία, τρένα και αεροπλάνα

Ιταλία: Η κυβέρνηση του τραπεζίτη Ντράγκι θα επιβάλλει «πράσινο πάσο» για επιβίβαση σε πλοία, τρένα και αεροπλάνα

Σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση Rai, η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι προτίθεται να επιβάλει την χρήση «πράσινου πάσου» και για την επιβίβαση των πολιτών σε πλοία, τρένα και αεροπλάνα. Στο πάσο θα αναφέρεται αν έχει εμβολιαστεί ή αν έχει νοσήσει ή αν έχει κάνει τεστ και είναι αρνητικός ο ιδιοκτήτης του.

Η σχετική απόφαση μπορεί να ληφθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ώστε να εφαρμοστεί πριν το μεγάλο κύμα επιστροφής των Ιταλών από τις διακοπές, μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Ως γνωστόν, το «πράσινο πάσο», από τις 6 Αυγούστου θα είναι αναγκαίο για να κάθεται κανείς στα τραπέζια των εσωτερικών χώρων των εστιατορίων, αλλά και για να μπορεί να μπαίνει σε γυμναστήρια, πισίνες, πολιτιστικά κέντρα και να έχει την δυνατότητα να επισκέπτεται τους συγγενείς στα νοσοκομεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.