ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Βρετανία: Μεγάλος νικητής του λαχείου…αγνοείται! – Τι θα συμβεί αν δεν βρεθεί

Μ.Βρετανία: Μεγάλος νικητής του λαχείου…αγνοείται! – Τι θα συμβεί αν δεν βρεθεί

Ο υπερτυχερός νικητής του λαχείου αγνοείται! Εάν ο τυχερός Λονδρέζος δεν εμφανιστεί μέχρι τις 28 Ιούλη, τα χρήματα του τυχερού λαχνού θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Εθνική Λοταρία της Βρετανίας αναζητά για τον τυχερό νικητή του παιχνιδιού EuroMillions, που πιθανότατα αγνοεί ότι έχει κερδίσει ένα εκατομμύριο λίρες (περίπου 1,16 εκατ. ευρώ) και δεν έχει ακόμη πάρει τα κέρδη του.

Η ημερομηνία λήξης του λαχνού είναι στις 28 Ιούλη και οι διοργανωτές συμβουλεύουν τους Βρετανούς να ελέγξουν τα παλιά δελτία τους.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο τυχερός νικητής της λοταρίας, τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, The Mirror.

Ο λαχνός αγοράστηκε στο Λονδίνο και έχει τον κωδικό VSHS38986.

Ο Άντι Κάρτερ, επικεφαλής του τμήματος νικητών της Εθνικής Λοταρίας είχε πρόσφατα δηλώσει για τον τυχερό λαχνό: “Ο χρόνος τελειώνει για τον νικητή αυτού του λαχείου, αλλά ακόμη είμαστε αισιόδοξοι ότι κάποιος πρόκειται να εμφανιστεί την τελευταία στιγμή για να διεκδικήσει τα χρήματα”.

“Λέμε σε όλους να ελέγξουν τα παλιά τους δελτία μια ακόμη τελευταία φορά ή να ψάξουν οπουδήποτε θα μπορούσε ένας χαμένος λαχνός EuroMillions θα μπορούσε να κρύβεται. Αυτό το βραβείο θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή κάποιου και να βοηθήσει να γίνουν τα όνειρά του πραγματικότητα σε κάποιον εκεί έξω” ανέφερε ο Κάρτερ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά μέσο όρο παίζονται 36 εκατ. λίρες κάθε εβδομάδα στα παιχνίδια της Εθνικής Λοταρίας.

Τον Απρίλη, ένα τζακπότ των 122 εκατ. λιρών πληρώθηκε σε έναν υπερτυχερό που έγινε ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία της της λοταρίας.

Τον ίδιο μήνα ένας Βρετανός κέρδισε 59 εκατ. λίρες στο Euromillions.

Ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου στο παιχνίδι Euromillions πήρε σπίτι του 170.221.000 λίρες τον Οκτώβρη του 2019 και επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος.

Πέρα από αυτόν, ο Κόλιν και ο Κρις Γουέιρ κέρδισαν το τεράστιο ποσό των 161.653.000 λιρών τον Ιούλη του 2011.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.