Σοκ στην Ισπανία: Πέθανε 11χρονο παιδί – Ένα από τα πρώτα που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού

Σοκ στην Ισπανία: Πέθανε 11χρονο παιδί – Ένα από τα πρώτα που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού

Την τελευταία του πνοή άφησε προ λίγων ημερών ο Diego Redondo Roig, ένα 11χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες από την Ισπανία.

Ο 11χρονος από το Port de Sagunt ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά στην Ισπανία που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και πάλευε εδώ και χρόνια για να αφήσει πίσω του ένα πρόβλημα που του είχε αφήσει στον εγκέφαλο ο τραυματισμός που είχε στο κεφάλι του όταν ήταν 1,5 ετών.

«Υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ κοιμόταν. Κατασκήνωνε στη Gandia και δεν ξύπνησε», είπε ο πατέρας του Χουάν Κάρλος Ρεντόντο, ενώ πρόσθεσε ότι ο Ντιέγκο ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά στην Ισπανία που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού.

Ενώ, σύμφωνα με το elperiodicomediterraneo, οι γονείς του τον εμβολίασαν για να μην του στερήσουν την συναναστροφή με άλλα παιδιά στις διακοπές.

Όπως εξήγησε ο πατέρας του «η ιδέα ήταν να πάει στην κατασκήνωση για να είναι με άλλα παιδιά. Συνέβη εκεί, αλλά θα μπορούσε να είχε συμβεί και στο σπίτι του».

«Ο πολεμιστής έφυγε. Τώρα αναπαύεται εν ειρήνη και πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα καλά, και αυτά είναι η στήριξη που λάβαμε από πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.