ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απίθανο περιστατικό στις ΗΠΑ – Επιβάτης παρενόχλησε αεροσυνοδό και τον έδεσαν στην θέση του (βίντεο)

Απίθανο περιστατικό στις ΗΠΑ – Επιβάτης παρενόχλησε αεροσυνοδό και τον έδεσαν στην θέση του (βίντεο)

Οι ΗΠΑ ξανά πρωτοτυπούν, καθώς το περιστατικό που έλαβε χώρα σε πτήση δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά.

Σύμφωνα με την αναφορά του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι Ντέιντ, ο Μάξγουελ Μπέρι αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για τις ενέργειές του στην πτήση της 31ης Ιουλιόυ της Frontier Airlines από τη Φιλαδέλφεια προς τη νότια Φλόριντα. Ο 22χρονος από το Οχάιο ήπιε δύο αλκοολούχα ποτά και παρήγγειλε ένα τρίτο, το οποίο πέταξε στην πλάτη μιας αεροσυνοδού, που τον είχε προειδοποιήσει δευτερόλεπτα νωρίτερα να μην την αγγίζει.

Ο επιβάτης έριξε στη συνέχεια το υπόλοιπο του ποτού του στο πουκάμισό του και πήγε στην τουαλέτα να το καθαρίσει. Αλλά επέστρεψε ημίγυμνος και η αεροσυνοδός του ζήτησε να ντυθεί. Αφού έβγαλε ένα νέο πουκάμισο από τη βαλίτσα του, ο Μπέρι έκανε βόλτες επί ένα τέταρτο της ώρας στο διάδρομο κι άρχισε να φλερτάρει με μια δεύτερη αεροσυνοδό. Στη συνέχεια χούφτωσε τις δύο αεροσυνοδούς αρκετές φορές στα στήθη τους. Εκείνες έστειλαν έναν συνάδελφό τους να τον παρακολουθεί, ο οποίος του ζήτησε πολλές φορές να επιστρέψει στη θέση του και να ηρεμήσει, αλλά ο επιβάτης του επιτέθηκε εξαπολύοντας γροθιά στο πρόσωπο.

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής συνεπιβατών και μελών του πληρώματος, που έπιασαν τον 22χρονο και τον έδεσαν με μονωτική ταινία στο κάθισμά του για το υπόλοιπο του ταξιδιού. Βίντεο κατέγραψε την επίθεση του Μπέρι και στη συνέχεια τη στιγμή που τον έδεσαν στη θέση του.

Μετά την προσγείωση του αεροσκάφος στο διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι αστυνομικοί συνέλαβαν τον μεθυσμένο επιβάτη και τον οδήγησαν στο κρατητήριο, όπου του απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες. Το περιστατικό επιβεβαίωσε η Frontier Airlines, σημειώνοντας ότι τα μέλη του πληρώματος που ενεπλάκησαν στο συμβάν τέθηκαν προσωρινά σε διαθεσιμότητα μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διερεύνηση του συμβάντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.