ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

CDC σε Αμερικανούς: Μην πηγαίνετε στο «εμβολιασμένο» Ισραήλ λόγω κορωνοϊού

CDC σε Αμερικανούς: Μην πηγαίνετε στο «εμβολιασμένο» Ισραήλ λόγω κορωνοϊού

Προβληματισμό δημιουργεί η είδηση πως τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ συμβουλεύουν τους Αμερικανούς να σταματήσουν να ταξιδεύουν στο Ισραήλ, λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα, τα CDC αύξησαν τον κίνδυνο Covid-19 του Ισραήλ για τους ταξιδιώτες στο επίπεδο 4, το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου.

Τα CDC συνιστούν στους Αμερικανούς ταξιδιώτες να αποφεύγουν να επισκέπτονται το Ισραήλ και, εάν πρέπει να πάνε, να διασφαλίσουν ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι πριν φύγουν από τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο οργανισμός σημείωσε ότι λόγω της υψηλής συγκέντρωσης κρουσμάτων στο Ισραήλ, ακόμη και πλήρως εμβολιασμένα άτομα μπορεί να κινδυνεύουν να προσβληθούν και να εξαπλωθούν παραλλαγές του Covid-19.

Η σύσταση επεκτείνεται για όλο το Ισραήλ καθώς και για την Δυτική Όχθη και την Γάζα. Ο οργανισμός συνιστά την μάσκα και την κοινωνική αποστασιοποίηση σε όποιον πρέπει να επισκεφθεί την χώρα.

Τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται σταθερά στο Ισραήλ λόγω της παραλλαγής Delta και παρά το γεγονός πως έχει εμβολιαστεί η συντριπτική πλειοψηφία της χώρας!

Ο υπουργός Υγείας της χώρας Νίτζαν Χόροβιτς δήλωσε την Δευτέρα πως η κυβέρνηση κάνει ό, τι μπορεί για να αποτρέψει μια άλλη καραντίνα.

«Ο κορωνοϊός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. Καθορίζουμε την υποδομή που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε με τον ιό μακροπρόθεσμα», είπε ο κ. Horowitz.

Η εφημερίδα Haaretz ανέφερε ότι το Ισραήλ επανέφερε ορισμένους περιορισμούς για να βοηθήσει να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Παρά τον εμβολιασμό, ο οποίος στην Ελλάδα ξεκίνησε να είναι υποχρεωτικός για συγκεκριμένους κλάδους με προοπτική επέκτασης της υποχρεωτικότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.