ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Σβαρτσενέγκερ: «Γ…ώ την ελευθερία σας – Φοράτε μάσκες, εμβολιαστείτε και μην σκέφτεστε»! (βίντεο)

Α.Σβαρτσενέγκερ: «Γ…ώ την ελευθερία σας – Φοράτε μάσκες, εμβολιαστείτε και μην σκέφτεστε»! (βίντεο)

Επίθεση σε όσους Αμερικανούς φοβούνται να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, ή δεν θέλουν να φορέσουν μάσκα, έκανε ο αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

«Υπάρχει ιός εδώ. Σκοτώνει ανθρώπους και ο μόνος τρόπος για να το αποτρέψουμε είναι: Να εμβολιαστείτε, να φοράτε μάσκες, να τηρείτε κοινωνικές αποστάσεις, να πλένετε τα χέρια σας όλη την ώρα και όχι μόνο να σκέφτεστε: “Λοιπόν, η ελευθερία μου διαταράσσεται κάπως εδώ. Όχι! Γ…ώ την ελευθερία σας”», είπε ο Σβαρτσενέγκερ.

«Έχετε την ελευθερία να μην φοράτε μάσκα – αλλά ξέρετε κάτι; Είστε ηλίθιοι γιατί δεν φοράτε μάσκα. Επειδή υποτίθεται ότι προστατεύετε τους συμπολίτες σας που βρίσκονται γύρω σας», κατέληξε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.