ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε ρόλο… σχολιαστή αγώνα πυγμαχίας! (φώτο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε ρόλο… σχολιαστή αγώνα πυγμαχίας! (φώτο)

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, θα έχει το ρόλο του σχολιαστή στον αγώνα πυγμαχίας που θα γίνει το Σάββατο στη Φλόριντα μεταξύ του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Εβάντερ Χόλιφιλντ με τον πρώην σταρ του UFC, Βίτορ Μπέλφορτ.

O Τραμπ το Σάββατο (11/09) θα είναι παρών στο ματς των δύο βετεράνων, στον πρώτο αγώνα του Χόλιφιλντ εδώ και μια δεκαετία.

Μαζί στο booth θα είναι και ο γιος του, Ντόναλντ τζούνιορ, όπως αποκάλυψαν οι διοργανωτές.

«Μου αρέσουν οι μεγάλοι μαχητές και οι μεγάλοι αγώνες. Ανυπομονώ να δω και τους δύο το Σάββατο το βράδυ και να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου. Δεν θέλετε να χάσετε αυτό το event» είπε ο Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος είναι γνωστός λάτρης των μαχητικών αθλημάτων αλλά και προσωπικός φίλος του αφεντικού του UFC, Ντέινα Ουάιτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.