ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μία φωνή τον προκάλεσε να αγοράσει λαχείο και κέρδισε… 100 χιλ. δολάρια

Μία φωνή τον προκάλεσε να αγοράσει λαχείο και κέρδισε… 100 χιλ. δολάρια

Ένας 78χρονος κάτοικος Μέριλαντ των ΗΠΑ κατάφερε να κερδίσει 100 χιλιάδες δολάρια σε λοταρία, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Όπως είπε ο ίδιος μια φωνή μέσα στο κεφάλι του, που του έλεγε να αγοράσει ένα στιγμιαίο λαχείο.

Λίγο πριν ήταν έτοιμος να φύγει από το μαγαζί μιλώντας με έναν φίλο του, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

“Δεν ξέρω από πού ήρθε η φωνή, αλλά είμαι στα σίγουρα ευγνώμων που την άκουσα” λέει ο 78χρονος.

Ο ηλικιωμένος άντρας διάλεξε το “ξυστό” Willy Wonka Golden Ticket από τον αυτόματο πωλητή του μαγαζιού αξίας 10 δολαρίων.

Ο υπερτυχερός Νόλαν Στιλ αγόρασε το λαχείο, το έξυσε και το έβαλε στο μηχάνημα, που τον προέτρεψε να επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της πολιτειακής υπηρεσίας τυχερών παιγνίων του Μέριλαντ.

“Ήξερα ότι κάτι καλό συνέβαινε” είπε ο άντρας. “Συνήθως, αυτό το μήνυμα το βλέπεις μόνο όταν έχεις κερδίσει κάτι μεγάλο” λέει ο 78χρονος Στιλ.

Λίγο αργότερα, ο άντρας πήγε στα κεντρικά της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών και εισέπραξε τις 100 χιλ. δολάρια του τυχερού λαχνού.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας για την ανέλπιστη τύχη του, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα κέρδη για να βάψει το σπίτι του και τα υπόλοιπα θα τα αφήσει να τα ξοδέψει η επί 43 χρόνια γυναίκα του.

Η ιστορία του ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να θαυμάζουν την τύχη του 78χρονου άντρα και να λένε πως θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του σε όλα εκτός από ένα.

“Την επόμενη φορά που θα ακούσω εκείνη τη φωνούλα μέσα στο κεφάλι μου, θα τρέξω αμέσως να κάνω ό,τι μου λέει!” γράφει με χιούμορ κάποιος σχολιαστής.

“Δεν φαίνεται ότι είναι τρελός επειδή κέρδισε χάρη σε μια φωνή στο μυαλό του που του είπε να αγοράσει το λαχείο, αλλά επειδή θα δώσει τα λεφτά στη γυναίκα του” σχολίασε ένας άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Θα το κάνω κι εγώ την επόμενη φορά που θα πάω να παίξω, αλλά μετά ούτε κουβέντα στη γυναίκα μου” έγραψε ένας άλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.