ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Η Αριζόνα μηνύει τον Τ.Μπάιντεν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό! «Είναι αντισυνταγματικός»

ΗΠΑ: Η Αριζόνα μηνύει τον Τ.Μπάιντεν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό! «Είναι αντισυνταγματικός»

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα Μαρκ Μπρνόβιτς ανακοίνωσε ότι η πολιτεία μηνύει τον Τζο Μπάιντεν και τους αξιωματούχους της κυβέρνησής του για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του κορωνοϊού χαρακτηρίζοντάς το εντελώς αντισυνταγματικό.

“Ο γενικός εισαγγελέας Μαρκ Μπρνόβιτς ανακοίνωσε ότι το γραφείο του μηνύει τον Πρόεδρο Μπάιντεν και άλλους αξιωματούχους στη διοίκησή του για την αντισυνταγματική εντολή εμβολίου για τον COVID-19 για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, ομοσπονδιακούς εργολάβους και ιδιωτικές επιχειρήσεις με περισσότερους από 100 υπαλλήλους. Αυτή είναι η πρώτη μήνυση στη χώρα που έχει κατατεθεί κατά των ριζοσπαστικών ενεργειών της κυβέρνησης Μπάιντεν που απαιτούν εμβόλια για τον COVID-19 », ανέφερε το δελτίο Τύπου.

“Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα ζητά από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Αριζόνα να κηρύξει αντισυνταγματική την πολιτική εμβολιασμού και τεστ της κυβέρνησης Μπάιντεν και να ξαναδώσει το δικαίωμα λήψης αποφάσεων υγείας στους πολίτες της χώρας στους οποίους και ανήκει”, δήλωσε ο Mark Brnovich.

Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα νέα μέτρα που απαιτούν από τους περισσότερους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους να εμβολιαστούν και ενθάρρυνε τους μεγάλους εργοδότες να εμβολιάσουν τους υπαλλήλους τους ή να τους υποβάλλουν σε εβδομαδιαίες εξετάσεις.

Αυτά τα μέτρα θα ισχύουν για τα δύο τρίτα περίπου των Αμερικανών υπαλλήλων που εργάζονται σε εταιρείες με περισσότερα από 100 άτομα. Οι εργαζόμενοι που δεν συμμορφώνονται μπορεί να υπόκεινται σε πρόστιμα 14.000 δολαρίων ανά παράβαση.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια δύσκολη περίοδο και μπορεί να διαρκέσει για κάποιο χρονικό διάστημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αυτή τη δήλωση, η Ρεπουμπλικανική Εθνική Επιτροπή ανακοίνωσε τότε την πρόθεσή της να μηνύσει τη διοίκηση Μπάιντεν για μέτρα εμβολιασμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.