ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο.Σολτς: «Δεν επαναπαυόμαστε λόγω των θετικών δημοσκοπήσεων»

Ο.Σολτς: «Δεν επαναπαυόμαστε λόγω των θετικών δημοσκοπήσεων»

Ο Όλαφ Σολτς, υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) πραγματοποιεί εκστρατεία στο προπύργιο των Χριστιανοδημοκρατών, το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης και εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος.

Ο Σολτς προειδοποίησε να μην υπάρξει επανάπαυση λόγω του γεγονότος ότι στις δημοσκοπήσεις προηγείται το SPD. «Το σύνθημά μας είναι: Δεν επαναπαυόμαστε λόγω των θετικών για μας δημοσκοπήσεων. Πατάμε γερά στο έδαφος. Όποιος με θέλει για καγκελάριο πρέπει επίσης να ψηφίσει το SPD», τόνισε.

Αργά το απόγευμα στο Έσλινγκεν, τόνισε ξανά στους δημοσιογράφους ότι υπό τη διεύθυνσή του η μονάδα καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες έχει διευρυνθεί και είναι τεχνικά καλύτερα εξοπλισμένη, απαντώντας έτσι στις επικρίσεις των πολιτικών του αντιπάλων ότι δεν έπραξε τα δέοντα.

Εξάλλου, και στις δύο προεκλογικές του ομιλίες στην Βάδη-Βυρτεμβέργη ο Σολτς επέκρινε Χριστιανοδημοκράτες και Χρισταινοκοιωνιστές (CDU/CSU) ότι θέλουν να μειώσουν τους φόρους των υψηλόμισθων και όσων κερδίζουν πολλά.

«Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί, δεν είναι αλληλέγγυο και είναι εντελώς αναχρονιστικό», είπε ο ίδιος, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, επικαλούμενο το dpa.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σολτς απάντησε επίσης σε ερωτήσεις δύο εντεκάχρονων παιδιών, το ένα εκ των οποίων, ο Ντάβιντ, τον ρώτησε αν στενοχωριέται όταν διαβάζει ή ακούει κάτι κακό για τον εαυτό του. «Άλλοτε ναι, άλλοτε όχι. Όταν με κριτικάρουν για παράδειγμα στις ειδήσεις, προσπαθώ πάντα να φανταστώ ότι το κάνει (καλοπροαίρετα) ένας φίλος ή συνάδελφος. Τότε μπορείς να το αντιμετωπίσεις καλύτερα», απάντησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.