Γαλλία: O Σαΐντ Μπογκοτά καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας 17χρονου

Γαλλία: O Σαΐντ Μπογκοτά καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας 17χρονου

O γνωστός Γάλλος ηθοποιός, Σαΐντ Μπογκοτά καταδικάστηκε την Τρίτη σε κάθειρξη 16 ετών για την απαγωγή, τον βασανισμό και την απόπειρα δολοφονίας ενός 17χρονου.

Δύο συνεργοί του, που συμμετείχαν στις πράξεις αυτές, καταδικάστηκαν επίσης σε κάθειρξη 10 και 13 ετών. Ένας ανήλικος, που κατηγορήθηκε για συνέργεια, απαλλάχθηκε.

Ο μικρόσωμος ηθοποιός καταδικάστηκε για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε έναν μαθητευόμενο μηχανικό, τον νέο σύντροφο της πρώην φίλης του.

Το θύμα απήχθη τον Δεκέμβριο του 2018 και μεταφέρθηκε στο υπόγειο του κτιρίου όπου κατοικούσε ο Μπογκοτά. Μαζί με τους συνεργούς του, ο ηθοποιός τον ανάγκασε να πιει οξύ και του έριξε στο πρόσωπο δακρυγόνα.

Όταν μια γειτόνισσα ανησύχησε από τον θόρυβο, μετέφεραν τον 17χρονο, που είχε τυφλωθεί και δυσκολευόταν να ανασάνει, σε ένα απομονωμένο χωράφι. Εκεί συνέχισαν να τον κακοποιούν, πυροβολώντας τον στο κεφάλι, από μικρή απόσταση, με ένα όπλο με πλαστικά σφαιρίδια. Ο Μπογκοτά παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε καμιά εικοσαριά φορές στο κεφάλι με έναν κοτσαδώρο.

Αφού τον έλουσαν με βενζίνη και προσπάθησαν να τον κάψουν, ο νεαρός είπε ότι άκουσε τον ηθοποιό να λέει: «Τώρα που είδε το κεφάλι μου, πρέπει να τον τελειώσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη Τετάρτη, ο Μπογκοτά παραδέχτηκε ότι ήθελε να σκοτώσει τον έφηβο, όμως, δύο ημέρες αργότερα ανακάλεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.