Περίεργη δήλωση από την Sanofi για μια νέα πανδημία

Περίεργη δήλωση από την Sanofi για μια νέα πανδημία

Περίεργη δήλωση έκανε η βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi, που ίσως να σημαίνει ότι κάποιοι εκεί στις Big Pharma προετοιμάζονται για μια νέα πανδημία.

Συγκεκριμένα η γνωστή φαρμακευτική ενώ ετοιμαζόταν να φτιάξει κι αυτή ένα mRNA εμβόλιο για τον κορωνοϊό ξαφνικά αποσύρεται από το παιχνίδι δηλώνοντας πως: «Δεν υπάρχει ανάγκη για την ανάπτυξη νέων εμβολίων mRNA, αλλά υπάρχει ανάγκη για τον εξοπλισμό της Γαλλίας και της Ευρώπης με εμβόλια mRNA που θα προορίζονται για μια νέα πανδημία».

https://www.vimeo.com/618906748

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Προετοιμασία για μια νέα επερχόμενη πανδημία η ανάπτυξη ενός καινούργιου εμβολίου ενός σκευάσματος που πολλοί αποκαλούν υπερεμβόλιο και τοποθετούν την εμφάνιση του στο άμεσο μέλλον;

Η Sanofi, όπως δηλώνουν οι εκπρόσωποι της, θα συνεχίσει την συνεργασία της με την Glaxosmithkline για ένα πιο συμβατικό εμβόλιο για την Covid 19 ενώ θα αναπτύξει εμβόλια με τεχνολογία mRNA για άλλους ιούς.

Πρόσφατα ωστόσο ήρθαν στο φως δημοσιεύματα που αφορούν τα πειράματα των εταιρειών για την δημιουργία ενός εμβολίου που θα χορηγείται από την μύτη.

To συγκεκριμένο σκεύασμα θα περιέχει την πρωτεΐνη ακίδα του ιού καθώς και άλλες πρωτεΐνες του που δεν υπόκεινται σε μεταλλάξεις και θα χορηγείται από την μύτη. Eτσι θεωρητικά, αυτός που θα το λαμβάνει, θα προστατεύεται από τυχόν μεταλλάξεις του ιού.

Οι εταιρείες που το αναπτύσσουν είναι κατά σύμπτωση γαλλικές όπως και η Sanofi.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι Big Pharma έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε πειραματόζωα και γιατί όχι άλλωστε; Όσο υπάρχουν «πανδημίες» τόσο τα κέρδη τους εκτοξεύονται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.