ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σιγκαπούρη: Smartwatch έσωσε μοτοσικλετιστή σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη

Σιγκαπούρη: Smartwatch έσωσε μοτοσικλετιστή σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη

Ο 24χρονος Μουχάμαντ Φίτρι από τη Σιγκαπούρη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, που θα μπορούσε να του κοστίσει ακόμη και τη ζωή του εάν δεν φορούσε το Apple Watch του.

Ο νεαρός μηχανόβιος συγκρούστηκε με ένα φορτηγάκι κι έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος εγκατέλειψε στο σημείου του ατυχήματος, εγκαταλείποντας τον μοτοσικλετιστή στη μοίρα του.

«Όταν ο αδερφός μου βρέθηκε στο οδόστρωμα, προτού χάσεις τις αισθήσεις του, είδε το γκρι φορτηγάκι να απομακρύνεται από το σημείο» λέει η αδερφή του μοτεσικλετιστή, μιλώντας στο Zaobao.

Ευτυχώς, το smartwatch αντιλήφθηκε την πτώση και αυτομάτως ειδοποίησε τη σύντροφο του Μουχάμαντ και το ασθενοφόρο.

Λίγο αργότερα, ο 24χρονος άντρας ανέκτησε τις αισθήσεις και είδε ότι ήταν περικυκλωμένος από άντρες της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Σιγκαπούρης και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο Teck Puat Hospital.

«Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν κάποιος περαστικός που μας είχε ειδοποιήσει το ασθενοφόρο. Αλλά αφού μιλήσαμε με τους διασώστες συνειδητοποιήσαμε ότι το Apple Watch είχε παίξει σημαντικό ρόλο αυτή την κρίσιμη στιγμή» ανέφερε η σύντροφος του νεαρού μοτοσικλετιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι διεξάγεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού του φορτηγού που χτύπησε κι εγκατέλειψε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.