ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Διεθνής διασυρμός – ΗΠΑ: «Μην ταξιδεύετε στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού» – Παραμένουμε στη μαύρη λίστα

Διεθνής διασυρμός – ΗΠΑ: «Μην ταξιδεύετε στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού» – Παραμένουμε στη μαύρη λίστα

Συνεχίζεται ο διεθνής διασυρμός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς οι ανανεωμένες οδηγίες και ανακοινώσεις τόσο του CDC όσο και του State Department, ζητούν από τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στην Ελλάδα, λόγω Covid-19.

Η Ελλάδα παραμένει στην «μαύρη» κατηγορία 4, με ανανεωμένη μάλιστα οδηγία που δίνει ξεκάθαρα την εντολή: «Μην ταξιδέψετε στην Ελλάδα». Η ανανέωση έγινε μόλις χθες, 4 Οκτωβρίου 2021.

Η κατηγορία 4 είναι η υψηλότερης επικινδυνότητας κατηγορία, που συνιστά αποτροπή ταξιδιού στη χώρα. Ακόμα και για τους πλήρως εμβολιασμένους.

Πραγματικά ένα χτύπημα από εκεί που δεν το περιμέναμε. Η προγενέστερη ανακοίνωση είχε προκαλέσει χτύπημα στον τουρισμό και μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων, κυρίως από εύπορους πελάτες. Κάποιοι πίστεψαν πως οι ΗΠΑ ήθελαν να αποτρέψουν ακριβώς τα ταξίδια λόγω τουριστικής περιόδου. Αυτό όμως πλέον δεν ισχύει.

Οι Αμερικανοί πολίτες είναι εξαιρετικά πειθαρχημένοι και σέβονται τις επίσημες ανακοινώσεις του κράτους, ειδικά όταν αφορούν τα ταξίδια τους στο εξωτερικό και τα επίπεδα ασφαλείας.

Δείτε τις προηγούμενες ανακοινώσεις του Αυγούστου, που μόλις εχθές ανανεώθηκαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.