ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Θαρραλέος μαθητής στις ΗΠΑ – Χαστούκισε καθηγητή του για challenge στο TikTok

Θαρραλέος μαθητής στις ΗΠΑ – Χαστούκισε καθηγητή του για challenge στο TikTok

Ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό challenge έχει κάνει την εμφάνισή του το τελευταίο χρονικό διάστημα στο TikTok, το οποίο έγινε γνωστό ως «Slap a Teacher», στο οποίο ο μαθητής πρέπει να χαστουκίσει τον καθηγητή του!

Θύμα αυτού του challenge που φέρεται να κυκλοφορεί στο Tik Tok ήταν, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, και ένας δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στο Μισούρι. Την 1η Οκτωβρίου ένας από τους μαθητές του, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, τον… χαστούκισε, ενώ παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών και με άλλη εκπαιδευτικό στην ευρύτερη περιοχή.

Το challenge «χαστούκισε έναν καθηγητή» – σύμφωνα με την New York Post – θεωρείται πως είναι το… επόμενο στάδιο του «Devious Lick», στο οποίο προτρέπονται οι μαθητές να κλέψουν ένα αντικείμενο που ανήκει στο σχολείο τους ή να κάνουν κάποια ζημιά στη σχολική περιουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι από την πλευρά τους σχολικοί φορείς και καθηγητές προειδοποιούν τους μαθητές πως θα υποστούν τις συνέπειες αν συμμετάσχουν σε αυτή την νέα τάση που φέρεται να κυκλοφορεί στα social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.