Ο Eddie «The Beast» Hall κατέστρεψε ένα μηχάνημα με τις μπουνιές (βίντεο)

Ο Eddie «The Beast» Hall κατέστρεψε ένα μηχάνημα με τις μπουνιές (βίντεο)

Ο Eddie «The Beast» Hall απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι αξίζει τον τίτλο του πιο δυνατού ανθρώπου στον κόσμο.

Εκεί λοιπόν του ζητήθηκε να δοκιμάσει την τύχη του στο μηχάνημα που μετράει την δύναμη στις μπουνιές, έχοντας ως στόχο να σπάσει το ρεκόρ που ήταν 998 και εκείνος δεν έφερε αντίρρηση.

Στην πρώτη του προσπάθεια ήταν κάπως χαλαρός με αποτέλεσμα το κοντέρ να σταματήσει στο 962, ενώ στην δεύτερη έφτασε το 980.

Η τρίτη που υποτίθεται θα ήταν η τελευταία του ανέβηκε στο 994, όμως ο 33χρονος Βρετανός ζήτησε να δοκιμάσει ακόμα μία φορά.

Μόνο που αυτή αποδείχθηκε μοιραία για το punch bag machine, καθώς το τερμάτισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, το μέτρημα που πραγματοποιεί σταμάτησε στο 170 από την ζημιά που του προκλήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.