ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Κόλιν Πάουελ – Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Κόλιν Πάουελ – Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Την τελευταία του πνοή «από επιπλοκές του κορωνοϊού», όπως ισχυρίζονται τα αμερικανικά ΜΜΕ άφησε σε ηλικία 84 ετών ο Κόλιν Πάουελ, ο πρώτος μαύρος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο οποίος όμως ήταν πλήρως εμβολιασμένος, δηλαδή είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον COVID-19.

Αυτό επιβεβαίωσε η οικογένειά του ενώ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό στο Εθνικό Ιατρικό Κέντρο Γουόλτερ Ριντ για τη φροντίδα που του πρόσφερε.

Ο Kόλιν Πάουελ ήταν ο πρώτος Αφροαμερικανός επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επί προεδρίας Τζορτζ Μπους, αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον και σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας επί προεδρίας Ρόναλντ Ρίγκαν.

Η δημοτικότητά του ανέβηκε στα ύψη μετά τον Πόλεμο του Κόλπου και κάποιοι έλεγαν ότι θα μπορούσε να γίνει και ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όμως, υπέστη πλήγμα στη δημοφιλία του, όταν παρουσίασε παραποιημένα στοιχεία στον ΟΗΕ για να υπερασπιστεί τον Πόλεμο στο Ιράκ.

«Χάσαμε έναν σύζυγο, έναν πατέρα, έναν παππού σπουδαίο και στοργικό και έναν μεγάλο Αμερικανό», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

https://twitter.com/alexsalvinews/status/1450070051550384132?ref_src=twsrc%255Etfw

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.