ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανοιχτά υπέρ του Great Reset του Παγκόσμιου Βασικού Εισοδήματος

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανοιχτά υπέρ του Great Reset του Παγκόσμιου Βασικού Εισοδήματος

Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πάπας της Νέας Τάξης, έχει πάρα πολλές φορές παρέμβει για λεγόμενο προσφυγικό πάντοτε υπέρ των μεταναστευτικών ροών και της εθνολογικής αλλοίωσης της Ευρώπης και έχει επίσης ταχθεί υπέρ της λεγόμενης τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης και των αλλαγών που προωθούντα με τον μανδύα του Great Reset.

Τώρα σε μια νέα του εμφάνιση μιλάει για το παγκόσμιο βασικό εισόδημα και παίρνει θέση υπέρ του σχεδίου.

Πρόκειται για ακόμα ένα μέτρο που εντάσσεται στο σχέδιο της επαναρύθμισης της οικονομίας, του επικεφαλής του WEF(Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) Κλάους Σβάμπ το οποίο στοχεύει δυο πράγματα: α) το να μειωθούν οι θέσει εργασίας αφού με την εξέλιξη της τεχνολογίας ρομπότ θα καταλάβουν πολλές θέσεις σε παραγωγή και υπηρεσίες και β) να εξασφαλίσει ότι τα εκατομμύρια των ανθρώπων που θα μείνουν χωρίς εργασία δεν θα εξεγερθεούν εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Και ποιος καλύτερος τρόπος να εξασφαλιστεί το σύστημα από το να εγγυηθεί σε όλους αυτούς τους ανθρώπους ένα βασικό εισόδημα το οποίο θα το παίρνουν χωρίς να κάνουν τίποτα;

Μιλώντας, λοιπόν ο πάπας Φραγκίσκος στην τέταρτη παγκόσμια συνάντηση λαϊκών κινημάτων, είπε αναφερόμενο στο βασικό εισόδημα: «Πιστεύω ότι αυτά τα μέτρα είναι απαραίτητα» και ζήτησε λιγότερες ώρες εργασίας ώστε να υπάρχει δουλειά για όλους.

Έτσι όμως απλώς επανέλαβε τους σχεδιασμούς που προωθούν οι εμπνευστές του Great Reset τους οποίους ήδη δρομολογούν οι κυβερνήσεις.

Επιπλέον ο διεθνιστής Πάπας ζήτησε δήθεν ελάφρυνση του χρέους για τις φτωχές χώρες, περισσότερη αναδιανομή φόρων, πιο αποφασιστική δράση στον αγώνα κατά της παγκόσμιας πείνας, τερματισμό της καταστροφής του περιβάλλοντος και της παραγωγής όπλων. Η ανθρωπότητα πρέπει να δει την πανδημία ως μια ευκαιρία για αλλαγή, είπε ο 84χρονος, Φραγκίσκος, παραπέμποντας ουσιαστικά στο GREAT RESET, στην Μεγάλη, δηλαδή. επανεκκίνηση των παγκοσμοποιητών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.