ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επικό ατύχημα σε δελτίο καιρού – Προβλήθηκε… πορνό για 13 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Επικό ατύχημα σε δελτίο καιρού – Προβλήθηκε… πορνό για 13 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Πάγωσαν οι τηλεθεατές του αμερικανικού δικτύου KREM το απόγευμα της Κυριακής!

Την ώρα που η μετεωρολόγος του τοπικού σταθμού στην πολιτεία της Ουάσινγκτον ενημέρωνε τους Αμερικανούς για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ώρες, άρχισε να προβάλλεται ένα πορνογραφικό βίντεο.

Επί 13 δευτερόλεπτα, οι τηλεθεατές έβλεπαν στους δέκτες τους πορνό στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής. Η μετεωρολόγος Μισέλ Μπος και ο συμπαρουσιαστής της Κόντι Πράκτορ δεν αντέδρασαν γιατί πιθανότατα δεν είχαν ιδέα για τα ανάρμοστα πλάνα.

Από την πλευρά του, το ειδησεογραφικό δίκτυο KREM ζήτησε συγγνώμη για το ακατάλληλο θέαμα και, λίγες ώρες αργότερα (στις 11.μ.μ.), δεσμεύτηκε ότι δεν θα υποπέσει ξανά σε τέτοιο ατόπημα. «Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Από την Δευτέρα, είναι σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό και, μέχρι σήμερα, δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη.

Το πιπεράτο βίντεο προβλήθηκε την ώρα που η Αμερικανίδα μετεωρολόγος ενημέρωνε τους συμπολίτες της ότι «αναμένεται καλός καιρός για τις επόμενες ημέρες μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με ήπιες θερμοκρασίες». Αγνοώντας όμως ότι, εκείνη την ώρα, στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης προβαλλόταν πορνογραφικό βίντεο με μία ολόγυμνη γυναίκα ξαπλωμένη σε κρεβάτι. Στη συνέχεια, ο φακός εστίαζε στην οπίσθια πλευρά της.

Το πρωί της Δευτέρας, το Αστυνομικό Τμήμα του Σποκάνε ανακοίνωσε ότι οι αρμόδιες αρχές ερευνούν το περιστατικό προκειμένου να διαλευκάνουν το μυστήριο: Από που προήλθε το βίντεο και ποιος το ανέβασε.

«Το προσωπικό του σταθμού συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές», όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού, προσθέτοντας ότι η ενοχλητική εικόνα… προκάλεσε την κινητοποίηση των τηλεθεατών οι οποίοι έπαιρναν συνεχώς τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην αμερικανική τηλεόραση. Το 2016, την Ημέρα των Ευχαριστιών, οι τηλεθεατές του CNN περίμεναν να παρακολουθήσουν στους δέκτες τους τα «Άγνωστα μέρη» του αξέχαστου σεφ, Άντονι Μπουρντέν. Αντί να δουν τα ταξίδια του διάσημου σεφ, παρακολούθησαν πορνό επί 30 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.