ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Παράνομος μετανάστης βίασε γυναίκα μέσα στο μετρό και οι επιβάτες βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους

ΗΠΑ: Παράνομος μετανάστης βίασε γυναίκα μέσα στο μετρό και οι επιβάτες βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους

Ένας 35χρονος άνδρας παράνομος μετανάστης στις ΗΠΑ ο Φίστον Νγκόι συνελήφθη και κατηγορείται για την τρομακτική επίθεση της περασμένης Τετάρτης, σε μετρό στη νοτιανατολική Πενσυλβάνια.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:15, τοπική ώρα, και ο δράστης, όπως φάνηκε, κάθισε δίπλα στο θύμα ένα μόλις λεπτό μετά την επιβίβασή του στον συρμό. Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στο βίντεο, η γυναίκα απωθεί επίμονα τον άντρα, εκείνος όμως την θωπεύει με τη βία για πάνω από μισή ώρα και μετά βγάζει το εσώρουχό του.

Αλλά το χειρότερο κι εκείνο το στοιχείο που αναδεικνύει την παθογένεια των σύγχρονων κοινωνικών είναι πως σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχαν άνθρωποι αυτόπτες μάρτυρες που επέλεξαν να μην κάνουν τίποτα και απλώς να βιντεοσκοπούν τη φρικτή ενέργεια. Ο εφιάλτης της γυναίκας έλαβε τέλος, όταν εκτός υπηρεσίας εργαζόμενος, την ώρα εκείνη, κάλεσε την αστυνομία ώστε να παρέμβει.

Το τρένο, στο οποίο εκτυλίχθηκε η τραγική ενέργεια, πραγματοποίησε 27 στάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.