ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

60χρονη γυναίκα ξεψύχησε μετά από τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson – Υπέστη θρόμβωση (φώτο)

60χρονη γυναίκα ξεψύχησε μετά από τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson – Υπέστη θρόμβωση (φώτο)

Την τελευταία της πνοή άφησε μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Johnson & Johnson για τον κορωνοϊό η 60χρονη Σάντρα Τζέικομπς.

Σύμφωνα με έκθεση νεκροψίας που δημοσιεύθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου από τον Δρ Μάικλ Κάπλαν, ιατροδικαστή στο Μίσιγκαν η γυναίκα πέθανε από θρόμβους αίματος που σχετίζονται με τον εμβολιασμό της, σύμφωνα με το Defender.

https://www.vimeo.com/637937712

Η Σάντρα Τζέικομπς «φαίνεται να έχει υποκύψει σε μια σπάνια αλλά τεκμηριωμένη επιπλοκή που σχετίζεται με το εμβόλιο του ιικού φορέα – θρόμβωση του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου (CVST)», έγραψε ο Caplan στην σύνοψη.

Σύμφωνα με το Johns Hopkins Medicine, το CVST εμφανίζεται όταν «σχηματίζεται θρόμβος αίματος στους φλεβικούς κόλπους του εγκεφάλου», εμποδίζοντας το αίμα να στραγγιστεί από τον εγκέφαλο. «Ως αποτέλεσμα, τα κύτταρα του αίματος μπορεί να σπάσουν και να διαρρεύσουν αίμα στους ιστούς του εγκεφάλου, σχηματίζοντας αιμορραγία».

Αυτή η κατάσταση προκάλεσε «αιμορραγικό εγκεφαλικό έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο που προκαλείται από αιμορραγία στον εγκέφαλο και εγκεφαλικό οίδημα», έγραψε ο Caplan .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πιστοποιητικό θανάτου, που ελήφθη μετά από κάποια δυσκολία από την κόρη του Jacobs, Tatum Strieter-Byron, αναφέρει την αιτία θανάτου ως «επιπλοκές της θρόμβωσης του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου» και την «πρόσφατη χορήγηση» εμβολίου COVID ως συμβολή στο γεγονός αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.