ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κατεχόμενα: Ο Τατάρ καθυστερεί τις βουλευτικές εκλογές

Κατεχόμενα: Ο Τατάρ καθυστερεί τις βουλευτικές εκλογές

Mετά το εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ θα συνέλθει η «βουλή» και θα πρέπει να έχει απαρτία για να λάβει απόφαση για την ημερομηνία των «βουλευτικών εκλογών», δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ

Αναλυτικότερα, ανέφερε πως πρέπει να περάσουν 2 μήνες από τον καθορισμό ημερομηνίας, και θεωρεί πως οι πρόωρες «εκλογές» δεν μπορούν να γίνουν πριν τις 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο Τ/κ ηγέτης μιλώντας χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή του παράνομου «Μπαϊράκ» για τον πρώτο χρόνο θητείας του και αναφερόμενος στις «εκλογές» επανέλαβε ότι προτιμά να καθοριστεί μια ημερομηνία με συναίνεση από την «βουλή» και είναι η τελευταία του επιλογή να πει αυτός στην «βουλή» να ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία αφού περάσει το διάστημα των 60 ημερών χωρίς να καταστεί δυνατόν να σχηματιστεί «κυβέρνηση».

Απαντώντας στις επικρίσεις ότι κωλυσιεργεί και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΚΕΕ, ο κ. Τατάρ χαρακτήρισε άδικη την κριτική λέγοντας ότι για να εισέλθουν σε «εκλογές» όλα τα κόμματα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τα συνέδριά τους και επικαλέστηκε την άποψη που του εξέφρασαν τόσο ο «γενικός εισαγγελέας» όσο και η «πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου» ότι αν ληφθεί απόφαση για καθορισμό ημερομηνίας «πρόωρων εκλογών» πριν την ολοκλήρωση του συνεδρίου του ΚΕΕ, το κόμμα μπορεί να μην μπορέσει να συμμετάσχει στις «εκλογές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επειδή δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, θα βγει απόφαση από τη βουλή μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου. Και δύο μήνες μετά από εκείνη την απόφαση, θα είναι 9 Ιανουαρίου. Επομένως, δεν μπορούν να υπάρξουν εκλογές πριν τις 9 Ιανουαρίου» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.