ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκλονιστικό βίντεο: Γνωστή ηθοποιός μαθαίνει να μιλά και να περπατά ξανά μετά τον εμβολιασμό της

Η Αυστραλή Melle Stewart διαγνώστηκε με θρόμβωση θρομβοπενίας μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

Συγκλονιστικό βίντεο: Γνωστή ηθοποιός μαθαίνει να μιλά και να περπατά ξανά μετά τον εμβολιασμό της

Συγκλονίζει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει την 40χρονη ηθοποιό, Melle Stewart, να μαθαίνει να μιλά και να περπατά ξανά μετά την παρενέργεια που υπέστη από το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού.

Η 40χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με θρόμβωση θρομβοπενίας μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca και χρειάστηκε να αφαιρέσουν μέρος του εγκεφάλου της, ενώ έμεινε για εβδομάδες στην ΜΕΘ – αλλά τώρα βρίσκεται σε αποκατάσταση και η υγεία της βελτιώνεται, σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της, ο οποίος είπε επίσης ότι η Μ.Stewart παραλίγο να πεθάνει μετά τον εμβολιασμό της.

Σύμφωνα με το GoFundMe, «ήταν και συνεχίζει να είναι υπέρμαχος του εμβολιασμού», ωστόσο η ζωή της ανατράπηκε στις 8 Ιουνίου, δύο εβδομάδες μετά την πρώτη της δόση.

Ξυπνώντας τα μεσάνυχτα δύο εβδομάδες μετά τον πρώτο της εμβολιασμό, η κα Στιούαρτ είχε ένα «περίεργο συναίσθημα» στην δεξιά πλευρά του σώματός της. Όταν προσπάθησε να σηκωθεί από το κρεβάτι, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε γρήγορα. Έχασε κάθε κίνηση στη δεξιά πλευρά του σώματός της και την ικανότητα να μιλάει και άρχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις.

Η κα Stewart διαγνώστηκε με θρόμβωση θρομβοπενίας που προκαλείται από το εμβόλιο (VITT), μια σπάνια πάθηση που συνδέεται με το εμβόλιο AstraZeneca, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.