ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στο Λουξεμβούργο – Μία σέλφι στοίχισε την ζωή μίας Ελληνοβελγίδας

Ήταν κρητικής καταγωγής

Τραγωδία στο Λουξεμβούργο – Μία σέλφι στοίχισε την ζωή μίας Ελληνοβελγίδας

Πολύ ακριβά πλήρωσε την αγάπη της για τις selfie μία 33χρονη Βελγίδα, ελληνικής καταγωγής, oνόματι Ζωή Σνεκς που έπεσε από γκρεμό ύψους 30 μέτρων αφού πόζαρε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «New York Post», η Ζωή Σνεκς γλίστρησε από τον γκρεμό κοντά στο χωριό Ναντρίν, στην επαρχία του Λουξεμβούργου, την Τρίτη (02/11) και έπεσε στον ποταμό Ουρτ.

Το σώμα της ανασύρθηκε από μια ομάδα διασωστών που περιελάμβανε αστυνομικούς, πυροσβέστες, δύτες. Ο σύζυγός της Γέρι Γιάνσεν τον οποίο παντρεύτηκε το 2012, είπε ότι ταξίδεψαν προς τη γραφική τοποθεσία, την Κυριακή (31/10), με το βανάκι τους.

Χαρακτηριστικά, ο Γέρι Γιάνσεν δήλωσε: «Φτάσαμε στην τοποθεσία κατά τις 9 το πρωί. […] Δεν είδα ούτε άκουσα τίποτα. Ούτε θρόισμα, ούτε κραυγές ή φωνές. Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα μόνο σκόνη. Της τηλεφώνησα παρ’ όλο που ήξερα ότι ήταν μάταιο. Η χαράδρα είχε βάθος αρκετές δεκάδες μέτρα. Κάλεσα αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν είχα καλό δίκτυο. Δεν με καταλάβαιναν, παρ’ όλο που μιλάω λίγα Γαλλικά».

Εν συνεχεία, ο ίδιος πρόσθεσε: «Η ομάδα διάσωσης δεν μπόρεσε να βρει αμέσως τη Ζωή, είπαν στα Γαλλικά. Μετά, μου είπαν ότι δυστυχώς η Ζωή ήταν νεκρή στα Γαλλικά, αλλά κατάλαβα αμέσως τι εννοούσαν. Οι φωτογραφίες ήταν το πάθος της. Ξεκλείδωσα αμέσως το τηλέφωνό της και είδα ότι είχε βγάλει φωτογραφία στην άκρη του γκρεμού. Η τελευταία της selfie!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Creta Live», η 33χρονη Ζωή Σνεκς έχει καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της είναι Μαρινάκη, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.