Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

Γαλλία: Αναβάλλεται η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού μέχρι τις εκλογές του 2022

Γαλλία: Αναβάλλεται η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού μέχρι τις εκλογές του 2022

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ανάμεσα σε αυτά που δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο Γάλλος πρόεδρος ήταν και το ότι δεδομένης της επιδημίας Covid-19, οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να προχωρήσει η προγραμματισμένη αναμόρφωση του δαπανηρού συνταξιοδοτικού συστήματος της Γαλλίας.

Η προώθηση της επίμαχης συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης ήταν κεντρικό στοιχείο της εκλογικής πλατφόρμας του Μακρόν το 2017, αλλά διακόπηκε από την πανδημία.

«Από το 2022 και μετά, θα χρειαστεί να λάβουμε σαφείς αποφάσεις όσον αφορά τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος», είπε ο Μακρόν. Οι προεδρικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2022.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.