Προς παραίτηση ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter

Προς παραίτηση ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter

Ο Διευθύνων Σύμβουλος στο Twitter Inc Τζακ Ντόρσεϊ θα παραιτηθεί, όπως δήλωσε στο Reuters μια πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Reuters, ο Ντόρσεϊ και το διοικητικό συμβούλιο του Twitter συμφώνησαν για το ποιος θα αναλάβει, όπως υποστήριξε η πηγή, χωρίς να προσδιορίσει, ωστόσο, το ποιος είναι ο «διάδοχος».

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Ντόρσεϊ από πέρυσι, σύμφωνα με ό,τι συμπλήρωσε η πηγή.

Πάντως, σύμφωνα με το Reuters, το Twitter δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για σχολιασμό. Οι μετοχές της πλατφόρμας microblogging σημείωσαν άνοδο 9% στις αρχές της διαπραγμάτευσης, ενώ αυτές της εταιρείας ψηφιακών πληρωμών Square Inc (SQ.N), την οποία διευθύνει επίσης, ο Ντόρσεϊ, αυξήθηκαν κατά 3%.

Στο τελευταίο του tweet στις 28 Νοεμβρίου, ο Ντόρσεϊ είχε γράψει: «Λατρεύω το twitter», με τα likes σε αυτό το tweet να έχουν ξεπεράσει τα 55.000.

Επίσης, το Reuters αναφέρει πως το CNBC ήταν το πρώτο που αναφέρθηκε στην κίνηση του Τζακ Ντόρσεϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως στις αρχές του 2020, ο Ντόρσεϊ αντιμετώπισε εκκλήσεις από την αμερικανική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων Elliott Management Corp να παραιτηθεί, αφού το hedge fund υποστήριξε ότι έδινε πολύ λίγη προσοχή στο Twitter ενώ διοικούσε επίσης, την αμερικανική εταιρεία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και ψηφιακών πληρωμών Square Inc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.