Επιδόματα: Ο φερετζές της πτώχευσης

Πίτερ Μαγιάρ: Ο νέος Ούγγρος πρωθυπουργός δεν χαρίστηκε στον Ζελένσκι – «Να αφήσει τα αχρείαστα τηλέφωνα» (βίντεο)

«Δεν θα γίνουν αποδεκτά κάθε είδους τελεσίγραφο», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του

Πίτερ Μαγιάρ: Ο νέος Ούγγρος πρωθυπουργός δεν χαρίστηκε στον Ζελένσκι – «Να αφήσει τα αχρείαστα τηλέφωνα» (βίντεο)

Nέα πυρά κατά του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εξαπέλυσε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πίτερ Μαγιάρ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ.Μαγιάρ ανέφερε πως δέχεται μετά την εκλογή του, διαρκή τηλεφωνήματα και e-mails από την ουκρανική προεδρία.

Μάλιστα, συνέστησε τον πρόεδρο Ζελένσκι να εγκαταλείψει αυτή την ρητορική.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

«Κάποιοι το βλέπουν μάλλον σαν παιχνίδι. Αλλά δεν είναι.

Δεν θα δεχτούμε κανένα email σε μορφή τελεσιγράφου, ούτε φυσικά είναι αποδεκτά τα αχρείαστα τηλέφωνα που δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα από την Ουκρανία.

Δεν τους το συνιστώ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Πίτερ Μαγιάρ.

Νωρίτερα, είχε απευθυνθεί σε έντονο ύφος κατά του Ουκρανού προέδρου, ζητώντας του να επαναφέρει άμεσα τις ροές ρωσικού πετρελαίου προς την Ευρώπη μέσω του αγωγού Druzhba και να σταματήσει τον «εκβιασμό».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.