ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Η Γερμανία επιστρέφει στο δρόμο του Ολοκληρωτισμού: Δεν επιτρέπουν την είσοδο με rapid test στο λιανεμπόριο

Η Γερμανία επιστρέφει στο δρόμο του Ολοκληρωτισμού: Δεν επιτρέπουν την είσοδο με rapid test στο λιανεμπόριο

Η Γερμανία επιστρέφει στο δρόμο του Ολοκληρωτισμού με τη Βαυαρία να μην επιτρέπει την είσοδο με rapid test στο λιανεμπόριο.

Συγκεκριμένα σε καθεστώς lockdown τίθενται από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου οι ανεμβολίαστοι πολίτες στην Βαυαρία, αφού μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό θα μπορούν να εισέρχονται σε καταστήματα λιανεμπορίου στη Βαυαρία.

Εξαιρούνται τα σούπερ μάρκετ και οι φούρνοι.

Το υπουργικό συμβούλιο της Βαυαρίας αποφάσισε να εφαρμόσει το μέτρο από την ερχόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Χριστιανοκοινωνιστής Μάρκους Ζέντερ).

Ο «κανόνας 2G» (εμβολιασμένοι και όσοι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό) θα ισχύσει και για τους υπαίθριους χώρους σε εστιατόρια.

Τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους θα γίνουν πιο αυστηρά τις επόμενες ημέρες, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας.

Σε ότι αφορά τις αθλητικές εκδηλώσεις, ο Μάρκους Ζέντερ υποστήριξε ότι, από αύριο οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα διεξάγονται χωρίς θεατές.

Τo επόμενο μέτρο που θα εφαρμόσει η τοπική κυβέρνηση της Βαυαρίας είναι τα υποχρεωτικά τεστ Covid των παιδιών σε παιδικούς σταθμούς.

Η Πολωνία και η Ελβετία μπαίνουν στη λίστα «υψηλού κινδύνου»

Στο μεταξύ, το επιδημιολογικό ινστιτούτο «Robert Koch» ανακοίνωσε σήμερα ότι, λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων του κορωνοϊού, η κυβέρνηση του Βερολίνου θα εντάξει από την Κυριακή τις χώρες – Πολωνία και Ελβετία – στις «περιοχές υψηλού κινδύνου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όποιος ταξιδιώτης εισέρχεται στη χώρρα από τις περιοχές υψηλού κινδύνου και δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος ή δεν έχει νοσήσει από Covid, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα για δέκα ημέρες και να υποβληθεί σε τεστ κορωνοιού πέντε ημέρες μετά την άφιξή του στη Γερμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.