ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Λουκέτο» από τις 8 το βράδυ βάζει σε μπαρ και εστιατόρια η Ιρλανδία για να περιορίσει παραλλαγή Όμικρον

Η Όμικρον αντιπροσώπευε σήμερα το 35% των κρουσμάτων στην Ιρλανδία

«Λουκέτο» από τις 8 το βράδυ βάζει σε μπαρ και εστιατόρια η Ιρλανδία για να περιορίσει παραλλαγή Όμικρον

Εντολή σε μπαρ και εστιατόρια να κλείνουν στις 8 το βράδυ έδωσε η Ιρλανδία σήμερα (17/12)

Παράλληλα, μείωσε τον αριθμό των συμμετεχόντων σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις, σε μια προσπάθεια να περιορίσει την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον.

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Μάικλ Μάρτιν δήλωσε πως τα μέτρα, που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή, με διάρκεια 6 εβδομάδων, είναι αναγκαία, διότι η Όμικρον είναι πιθανόν να φέρει ένα επίπεδο μολύνσεων «πολύ μεγαλύτερο απ’ οτιδήποτε έχουμε δει έως σήμερα».

Ο Μ.Μάρτιν υπογράμμισε ότι η παραλλαγή εξαπλώνεται με «επιθετικό τρόπο» σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

«Η ανάγκη να επιβραδύνουμε τη διασπορά της Όμικρον και περισσότεροι άνθρωποι να κάνουν την αναμνηστική δόση του είναι ξεκάθαρη», επεσήμανε.

«Πρέπει να υπάρξει μια πολύ μεγάλη και άμεση μείωση των επαφών μεταξύ των ανθρώπων προκειμένου να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο η Όμικρον να μας κατακλύσει», τόνισε ο Μ.Μάρτιν, σε ένα τηλεοπτικό διάγγελμα.

Τα κρούσματα Covid-19 στην Ιρλανδία έχουν μειωθεί τις τελευταίες ημέρες, όμως η κυβέρνηση έχει πει πως αναμένει μια αύξηση των μολύνσεων, καθώς η παραλλαγή Όμικρον εξαπλώνεται.

Η Όμικρον αντιπροσώπευε σήμερα το 35% των κρουσμάτων στην Ιρλανδία, ένας αριθμός αυξημένος από το 14% την Τρίτη, σύμφωνα με υγειονομικούς αξιωματούχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 90% των ενηλίκων στην Ιρλανδία έχει εμβολιαστεί και περίπου το ένα τρίτο εξ αυτών έχει επίσης λάβει μια αναμνηστική δόση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.