ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: 10χρονο αγόρι έσωσε τη μητέρα του από πνιγμό στην πισίνα τους (βίντεο)

Η μητέρα είναι επιρρεπής στις επιληπτικές κρίσεις

ΗΠΑ: 10χρονο αγόρι έσωσε τη μητέρα του από πνιγμό στην πισίνα τους (βίντεο)

Μπορεί ο Γκάβιν Κίνεϊ να είναι ένα κανονικό 10χρονο αγόρι από την Οκλαχόμα, αλλά για τη μητέρα του είναι ο ήρωάς της. Και όχι επειδή απλά είναι ο γιος της.

Κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της οικογένειας Κίνεϊ κατέγραψε τη στιγμή που ο Γκάβιν πήδηξε μέσα στην πισίνα για να σώσει τη μητέρα του που πνίγονταν, η οποία έπαθε επιληπτική κρίση.

Η Λόρι Κίνεϊ δήλωσε ότι οι δυο τους περνούσαν ένα «υπέροχο πρωινό», όταν αποφάσισαν να πηδήξουν στην πισίνα για μπάνιο. «(Ο Γκάβιν) μόλις είχε βγει από την πισίνα και τότε έπαθα την κρίση», όπως τόνισε.

Η μητέρα είναι επιρρεπής στις επιληπτικές κρίσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γκάβιν κατάλαβε γρήγορα τη συνέβαινε στον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή, όταν άκουσε έναν ασυνήθιστο ήχο από την πισίνα.

Ο μικρός βούτηξε στην πισίνα, μετέφερε τη μητέρα του στη σκάλα και της κράτησε το κεφάλι πάνω από το νερό για περισσότερο από ένα λεπτό, πριν ο παππούς του σπεύσει στο σημείο για να βοηθήσει.

«Φοβήθηκα λίγο», παραδέχθηκε ο 10χρονος. Και πώς θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά… Μάλιστα, το Αστυνομικό Τμήμα του Κίνγκστον απένειμε αργότερα στον Γκάβιν ένα βραβείο για τη γενναιότητά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λόρι Κίνεϊ είπε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγνώμων για τον γιο της. «Είναι σίγουρα ο ήρωάς μου. Αλλά πραγματικά νιώθω ότι είναι και ο φύλακας άγγελός μου», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.