ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Βαίνουν προς ολοκλήρωση οι εργασίες ανακαίνισης του Λευκού Οίκου- Ποιο είναι το «στυλ» του Ν.Τραμπ; (φωτό)

Βαίνουν προς ολοκλήρωση οι εργασίες ανακαίνισης του Λευκού Οίκου- Ποιο είναι το «στυλ» του Ν.Τραμπ; (φωτό)

Έπειτα από εβδομάδες πυρετωδών εργασιών, η διαδικασίες ανακαίνισης του Λευκού Οίκου βαίνουν προς την επιτυχή λήξη τους, προσδίδοντας στο προεδρικό μέγαρο των ΗΠΑ, τον «αέρα» του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το εξωτερικό κτίριο του Λευκού Οίκου, το Οβάλ γραφείο, το δωμάτιο με το όνομα του πρώην Πρέδρου των ΗΠΑ , Φραγκλίνος Ρούζβελτ όπως και η Δυτική Πτέρυγα είναι ανακαινισμένες και έτοιμες για να φιλοξενήσουν και πάλι την οικογένεια Τραμπ, η οποία είχε «μεταφερθεί» στο Νιου Τζέρσει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Η ανακαίνιση βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς αναβαθμίζεται το σύστημα θέρμανσης και ο κλιματισμός, ενώ έχει ξηλωθεί και το δάπεδο του κτιρίου και φρεσκάρονται και οι τοίχοι.Τ ο κόστος της ανακαίνισης του Λευκού Οίκου δεν ήταν σε καμία περίπτωση ευκαταφρόνητο, καθώς υπολογίζεται πως άγγιξε τα 3,4 εκάτ. δολάρια. Μολαταύτα, αποτελεί σύνηθες φαινόμενο μετά την εκλογή νέων προέδρων, για την προσθήκη της δικής των… «πινελιάς» στη νέα τους οικεία.

Έμφαση δόθηκε στην καθαριότητα και στην διακόσμηση, η οποία αν και δεν άλλαξε πολύ αποπνέει έναν νέο φρέσκο αέρα, με τα τριαντάφυλλα και τα χρυσά αντικείμενα να δίνουν έναν άλλον αέρα στον Λευκό Οίκο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.