ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νορβηγία: Τα μέσα ενημέρωσης «πέθαναν» το βασιλιά Χάραλντ Ε’

Νορβηγία: Τα μέσα ενημέρωσης «πέθαναν» το βασιλιά Χάραλντ Ε’

Σε μια γκάφα άνευ προηγουμένου προχώρησε το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νορβηγιας, ΝΤΒ, στην προσπάθειά του να είναι έτοιμο σε περίπτωση θανάτου του Νορβηγού βασιλιά, Χάραλντ Ε’.

Το NTB έστειλε ένα προσχέδιο νεκρολογίας για τον βασιλιά της χώρας, Χάραλντ Ε’, σε διάφορα νορβηγικά ΜΜΕ, ανακοινώνοντας ότι η χώρα πενθεί. Στο κείμενο είχαν μείνει κενές διάφορες λεπτομέρειες, μεταξύ των οποίων η ηλικία του βασιλιά, η ημερομηνία και η ώρα του θανάτου του.

Μόλις μέσα σε τρία λεπτά το ειδησεογραφικό πρακτορείο αντιλήφθηκε την γκάφα του και έστειλε διόρθωση, αλλά το κακό είχε γίνει ήδη. «Αποσύρουμε την ειδοποίηση για τον θάνατο του βασιλιά, που εστάλη εξαιτίας τεχνικού λάθους. Απολογούμαστε ειλικρινά», ανέφερε σε αυτή.

Παρόλα αυτά, το Παλάτι φρόντισε να διαβεβαιώσει ότι ο βασιλιάς είναι μια χαρά. Μάλιστα, σύμφωνα με το NRK, ο 80χρονος κυνηγά άλκες αυτή την εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οσο για το πώς έγινε το λάθος, ο διευθυντής του NTB εξήγησε ότι οι δημοσιογράφοι του έχουν έτοιμες νεκρολογίες για αρκετούς διάσημους. «Αυτές επικαιροποιούνται τακτικά. Σε μία τέτοια διαδικασία, εστάλη η ειδοποίηση κατά λάθος», πρόσθεσε ο Μαντς Ινγκβε Στόρβικ, σύμφωνα με τον Independent.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.