ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Zωντανή μετάδοση: Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα και του Βλαντιμίρ Πούτιν

Zωντανή μετάδοση: Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα και του Βλαντιμίρ Πούτιν

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι «πολυαναμενόμενες» κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν μετά το πέρας της κατ’ ιδίαν συνάντησής τους, η οποία αναγνωρίζεται ως υψηλής συμβολικής σημασίας.

Νωρίτερα, ο πρωθυπυργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ υποδέχθηκε τον κ. Τσίπρα στην πρωθυπουργική κατοικιά, όπου παρουσία των αντιπροσωπειών επικεντρώθηκαν στο ζήτημα της αναβάθμισης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, με έμφαση στην ενεργειακή συνεργασία.

Η επίσημη επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα άρχισε με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στον Κήπο Αλεξάνδρου, όπου άγημα απέδωσε τιμές, ενώ του τελετουργικού ακολούθησε η ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου.

Οι ηγέτες των δύο χωρών θα υπογράψουν διμερείς συμφωνίες, ενώ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσου προέδρου.

Με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, Ελλάδα και Ρωσία ξαναπιάνουν το νήμα της συνεργασίας μετά την περιπέτεια του καλοκαιριού στις διμερείς σχέσεις, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο, να χαρακτηρίζει «περαστικό σύννεφο» το επεισόδιο των απελάσεων.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν στη Μόσχα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Μπράχος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.