Σοκαριστικό βίντεο: Το θανάσιμο ποδοπάτημα σε κλαμπ της Ιταλίας με 6 νεκρούς και 120 τραυματίες (βίντεο)

Σοκαριστικό βίντεο: Το θανάσιμο ποδοπάτημα σε κλαμπ της Ιταλίας με 6 νεκρούς και 120 τραυματίες (βίντεο)

Σκηνές που σοκάρουν από τη στιγμή που εκατοντάδες έφηβοι καταπλακώνουν ο ένας τον άλλο στη ντισκοτέκ του τρόμου έξω από την Ανκόνα κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Οπως ανέφερε το πρωί το pronews.gr, τρία κορίτσια, δύο νεαροί και μια μητέρα που συνόδευε την κόρη της βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ τουλάχιστον 120 άτομα, στην πλειονότητά τους έφηβοι, τραυματίστηκαν.

Το δράμα εκτυλίχθηκε γύρω στη μία τη νύχτα τοπική ώρα, όταν πλήθος θαμώνων επιχείρησαν μέσα στον πανικό από τη ρίψη σπρέι πιπεριού να βγουν από τη μία από τις τρεις εξόδου της ντισκοτέκ.

Η έξοδος αυτή έβγαζε σε μία μικρή γεφυρούλα πάνω από μία τάφρο, η οποία οδηγούσε στον χώρο στάθμευσης του κτηρίου.

Υπό την πίεση τόσων ανθρώπων, οι οποίοι σπρώχνονταν για να βγουν από την αίθουσα, όπως δείχνουν και οι σοκαριστικές εικόνες, η μία πλευρά του προστατευτικού ρείθρου της γέφυρας υποχώρησε με αποτέλεσμα πολλοί να πέσουν μέσα στην τάφρο. Όσοι είχαν την ατυχία να πέσουν πρώτοι συμπιέσθηκαν από τους υπόλοιπους και έχασαν τη ζωή τους.

Οι καραμπινιέροι που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον τόπο της τραγωδίας εκτιμούν πως για τη συναυλία του Sfera e Basta είχαν πωληθεί περισσότερα εισιτήρια απ’ όσα επιτρέπει ο νόμος. Οι έρευνες, πλέον, εστιάζονται στο αν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας από πλευράς του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

Οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 100, στην πλειοψηφία τους ανήλικα παιδιά που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εμφάνιση του “βασιλιά της ραπ”, Sfera e Basta στην πόλη Κορινάλντο, κοντά στην Ανκόνα.

Η εκτίμηση των ιταλικών αρχών είναι πως κάποιος έριξε σπρέι πιπεριού και ο κόσμος άρχισε να απομακρύνεται, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλο. «Ίσως εξαιτίας της ρίψης μίας ουσίας που προκαλεί κνησμό, οι νεαροί άρχισαν να απομακρύνονται απότομα, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον. Δυστυχώς, υπάρχουν έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες», αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=sVikItCLwyM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.