ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκίουρος έκανε έφοδο σε αστυνομικό τμήμα – Αρχισαν να τσιρίζουν οι Αμερικανοί (βίντεο)

Σκίουρος έκανε έφοδο σε αστυνομικό τμήμα – Αρχισαν να τσιρίζουν οι Αμερικανοί (βίντεο)

Δουλειά τους είναι να αντιμετωπίζουν κάθε είδους ταραχοποιούς. Και υποτίθεται ότι είναι έτοιμοι για κάθε απρόβλεπτη κατάσταση. Κι όμως, ένας σκίουρος έκανε ρεζίλι αυτούς τους αστυνομικούς.

Αυτό το «απείθαρχο» ζώο έκανε… εισβολή σε αστυνομικό τμήμα στο Ιλινόις, όπου όπως αποδείχθηκε έχουν πολύ χιούμορ, αφού δημοσίευσαν στο Facebook το βίντεο με το πάθημά τους.

Ενας αστυνομικός ανέβηκε σε καρέκλα, άλλη ακούγεται να τσιρίζει τρομαγμένη, ενώ ο σκίουρος χοροπηδά προς πάσα κατεύθυνση, αδυνατώντας να αντιληφθεί ποια πόρτα θα τον οδηγήσει ξανά προς την ελευθερία.

«Αυτό το βίντεο είναι μια δοκιμασία για την ικανότητα των αστυνομικών μας να αντιμετωπίσουν τους ταραχοποιούς που έρχονται στο τμήμα», ανέφερε η ανάρτηση στο Facebook, ενώ στα σχόλια αστυνομικοί διευκρίνιζαν ότι ο ένστολος που είναι πάνω στην καρέκλα δεν τρομοκρατήθηκε, απλά εφάρμοζε… τακτική προσέγγισης.

Πάντως η περιπέτεια είχε αίσια κατάληξη. Τουλάχιστον για τον σκίουρο. «Βγήκε έξω μια χαρά, δεν τραυματίστηκε. Οι αστυνομικοί μας από την άλλη, κατέφυγαν σε ψυχοθεραπεία, κατέληγε το τμήμα στην ανάρτησή του στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Cf0nRFerrws

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.