ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Καλλιτέχνης τατουάζ… χασάπης: Aφαίρεσε αυτιά, θηλές και έκοψε γλώσσα πελάτη!

Καλλιτέχνης τατουάζ… χασάπης: Aφαίρεσε αυτιά, θηλές και έκοψε γλώσσα πελάτη!

Σάλος στην Βρετανία από την υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί ένας καλλιτέχνης τατουάζ. Τι είπε στο δικαστήριο ο άνδρας.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης τατουάζ δήλωσε ένοχος σήμερα, Τρίτη 12.02.2019 στην κατηγορία ότι έκανε παράνομες αλλαγές στα σώματα των πελατών του, μεταξύ αυτών αφαίρεσε ένα αυτί και μια θηλή και έκοψε στα δύο τη γλώσσα ενός πελάτη.

Τα τατουάζ και τα… παράνομα

Ο 50χρονος Μπρένταν Μακάρθι, ή Dr Evil, που δεν διαθέτει καμία ιατρική πιστοποίηση, πραγματοποίησε τις χειρουργικές αυτές επεμβάσεις στο στούντιό του στο κέντρο του Ουολβερχάμπτον, το διάστημα 2012-2015, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του μετά τις καταγγελίες σε βάρος του σχετικά με φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, όπου εκείνος εμφανιζόταν να αφαιρεί το αυτί ενός πελάτη.

Ο Μακάρθι υποστήριξε πως πίστευε ότι οι επεμβάσεις αυτές ήταν νόμιμες, καθώς οι πελάτες του είχαν συναινέσει σε αυτές όταν πήγαν για… τατουάζ.

Στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος δήλωσε ένοχος σε τρεις κατηγορίες περί εκ προθέσεως πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών. Η ποινή του καλλιτέχνη τατουάζ θα ανακοινωθεί αργότερα.

«Πρόκειται για μια δίκη ορόσημο που αφορά την τροποποίηση του ανθρώπινου σώματος» δήλωσε η Ριάνον Τζόνες, από το γραφείο του εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η δίκη δεν διεξήχθη με την επιδίωξη να περιορίσουμε την ατομική επιλογή ή την ελευθερία της αυτοέκφρασης, αλλά επειδή ο Μακάρθι, που έχει άδεια να κάνει τατουάζ και body piercing, πραγματοποιούσε σημαντικές χειρουργικές επεμβάσεις σε ένα tattoo studio…» επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.